ADD eBooks/Eboek Karin Windt bestellen

Bestelinformatie

Mijn boeken zijn sinds 2021 alleen nog verkrijgbaar als Ebook. De papieren versie is helaas niet meer beschikbaar. Klik op het logo voor bestellen via Kobo.com

Let op: Papieren boeken, of gebruikte boeken die u mogelijk nog aantreft op bijvoorbeeld Bol.com worden niet verkocht door Levente.nl. Hierdoor treft u mogelijk uiteenlopende prijzen aan. De eBooks die u op Bol.com aantreft worden wel aangeboden door Levente.nl, maar deze worden via kobo.com verkocht op Bol.com. Voor aankoopvragen kunt u zich het beste tot deze partners richten.

Geschikt voor:
Desktop
eReaders
IOS
Android
Tablets

Nieuwsbericht Levente.nl
21 sep. 2021

Beste lezer, Geachte heer/mevrouw,

In een veranderende wereld moet je soms moeilijke keuzes maken. Ondanks dat er nog steeds vrijwel dagelijks vraag is naar mijn boeken, moet ik de levering hiervan helaas per direct geheel stopzetten. Van mijn drukkerij ontving ik recent het bericht dat “de enorm stijgende trend van de wereldwijde vraag naar papier en karton in combinatie met een afname van capaciteit door sluiting van papierfabrieken en de meer dan tienvoudige verhoging van de internationale transportkosten hebben geleid tot substantiële papierprijs stijgingen. Ook is in sommige gevallen de beschikbaarheid van bepaalde papiersoorten een uitdaging geworden”. De Drukkerij schrijft verder dat levertijden bij drukkers inmiddels substantieel zijn toegenomen, er staan al persen stil omdat er geen papier voorradig is. Mede door Covid-19 zijn er dit jaar te weinig reserveringen gedaan waardoor er tekorten zijn ontstaan.

In een zoektocht naar oplossingen kwam de stuksprijs van een boek aanmerkelijk hoger te liggen dan dat ik er momenteel zelf voor vraag in mijn eigen webwinkel. Om deze reden heb ik het handboek ADD, een erg dik boek van 560 bladzijden, uit mijn webshop gehaald. Ik heb alleen nog een zeer kleine voorraad (zo’n 30 stuks) van mijn boekje “onzichtbare obstakels” voor handen en enkele ADD gidsen. Wanneer ook deze voorraad op is, zal ik mijn webshop sluiten. Dit valt mij zwaar, het fysieke product, iets waar ik lang en met veel passie aan gewerkt heb, zal verdwijnen. Anticiperend op de toekomst, zal ik al mijn tijd gaan besteden aan het digitaliseren van deze boeken zodat deze spoedig als E-boeken verkrijgbaar zullen zijn. Dit betekent dat ik op afzienbaar termijn, ook geheel zal moeten stoppen met mijn onderneming Levente. Natuurlijk blijft de website gewoon bestaan en hiermee, naar ik hoop, ook een flink aantal bomen.

Heeft u vandaag of gisteren nog een boek besteld? Levente.nl zal het aankoopbedrag aan u retourneren. Omdat ik geen mensen wil teleurstellen zal ik aan deze personen een gratis exemplaar van Onzichtbare obstakels toesturen als cadeautje en dank voor het vertrouwen. Het spijt mij dat ik u moet teleurstellen. Ik heb mijn hoofd lang boven water kunnen houden, zelfs tijdens de epidemie, maar als het niet kan zoals het moet, dan moet het maar zoals het kan. De toekomst is wellicht nog wat onzeker, maar ik heb er veel vertrouwen in en kijk er op positieve wijze naar uit.

Hartelijke groet, Karin Windt

Afbeelding fiets met orders

 

Copyright © Karin Windt, www.Levente.nl. All rights reserved.