/
   
Menu
 

De oprichting van Stichting ADD Nederland (Afgekort SADD.NL) werd bekend gemaakt tijdens de ADD-dag 2006 in Eindelijk Almere en viert dit jaar haar 5 jarig bestaan. Het doel van de Stichting is het beter bekend maken van ADD, het verzorgen van lotgenotencontact en indien financieel haalbaar het organiseren van de landelijke ADD-dag. De ADD-dag proberen wij eens in de twee jaar te organiseren. De 4e ADD-dag zal plaatsvinden in november 2011.
In samenwerking met DFDS Seaways en Eastcoast Tours brengen wij dit jaar een bezoek aan Newcastle en Bamburgh Castle in Northumberland.
Stichting ADD Nederland is een kleine Stichting met een groot bereik en is alleen actief via het internet. De Stichting is 100% onafhankelijk en wordt geheel mogelijk gemaakt door de sponsors Rabobank, Active24 en uw donaties. De website van de Stichting heeft ruim 2 miljoen website hits per jaar. Onze groep vrijwilligers bestaat uit een kleine groep vrienden, deskundigen en mensen met ADD. Via de Facebook en Twitter pagina breng ik u als voorzitter op de hoogte van het laatste ADD nieuws. Klik hier voor de website van Stichting ADD Nederland: SADD.NL

 
 
   
   
 
   
 
     
zc